start     Articole     Despre mine     Contact    

Ce s-a intamplat la concursul BITS 2016

E din nou acea perioada frumoasa a anului… Acea perioada cand primavara incepe sa dea semne ca vrea sa se transforme in vara si cand liceul se intalneste cu facultatea la BITS.

Cum a fost editia de anul acesta, ma intrebi?

“Lume putina. Nu mai e ca-n alti ani…” (vorba unui personaj celebru de la targul de la Piscani). 🙂 (Deja concursul a ajuns la a treia editie, asa ca “istoria” lui permite astfel de comparatii “statistice”.)

 

In ciuda acestui fapt, farmecul a fost acelasi. Ba chiar am avut la dispozitie mai mult timp atat pentru prezentarea aplicatiilor, cat si pentru intrebari si discutii. Am petrecut impreuna cateva ore (care au trecut fara sa-mi dau seama cum) navigand printre biti, shell-uri si baze de date si luptandu-ne cu xamarini uriasi. 🙂

Iata pozele:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toti cei prezenti (adica atat comisia si echipele participante, cat si spectatorii) au votat in mod independent un clasament al tuturor aplicatiior prezentate. Clasamentul final l-am obtinut din sortarea tuturor acestor clasamente — obtinand astfel o metoda de jurizare distribuita (si obiectiva in masura in care cei care au prezentat au reusit sa isi transmita cu succes mesajul catre toti cei prezenti in sala).

 

Evident ca toti ar fi meritat premiul intai — in primul rand pentru capacitatea de a-si mentine viu entuziasmul pe intreaga perioada necesara dezvoltarii aplicatiei si pentru disciplina care i-a ajutat sa o duca la capat.

 

 

 

 

 

 

 

Multumiri participantilor si spectatorilor si sa ne revedem cu bine la editia de anul viitor! Pana atunci, pastrati-va entuziasmul, curiozitatea si creativitatea la aceleasi cote inalte! 🙂

 

Cu mult drag,

Florin

Loading Facebook Comments ...