start     Articole     Despre mine    

 

Te-ai abonat? 🙂 —>

Cine e Florin Bîrleanu?

Inca de mic copil personaj principal al autobiografiei sale, Florin Bîrleanu (pe numele sau intreg Florin-Marian Bîrleanu) a privit mereu viata cu un ochi critic.  (Iar cu celalalt ochi s-a straduit sa vada frumusetea din fiecare clipa.) 🙂

Dupa ce, undeva in jurul varstei de 5 ani, a aflat secretul nemuririi, nu cu mult timp mai tarziu a descoperit ceva atat de fascinant cat sa-i ajunga pentru o eternitate — desenele animate. Astfel ca in anii ce au urmat (regizati, in cea mai mare parte, de sistemul educational standard) a avut ca background task transformarea intr-un Disney 2 (reloaded).

Odata cu descoperirea calculatorului si a principiilor de baza ale programarii, acest vis al sau a inceput sa-i para mai tangibil ca niciodata. Insa pe masura ce s-a adancit tot mai mult in domeniul acesta ce avea sa-i acapareze ore intregi din zi si din timpul de dinainte de somn, precum si numeroase pagini insemnate cu desene ilizibile, dorinta autorului de a deveni Walt Disney 2 s-a transformat pe nesimtite in dorinta de a deveni Florin Birleanu 1.

Daca la aceasta adaugam descoperirea jocului de Go (in jurul varstei de 13 ani), precum si dorinta construirii unei Romanii utopice in care fiecare om stie sa joace Go si sa programeze calculatoare, misterul nasterii site-ului igotopia.ro se contureaza intr-o concluzie fireasca.

In cazul in care nu era deja evident din aceasta descriere, e de mentionat ca autorul prezinta o atractie aparte fata de numerele prime. Ii plac, de asemenea, puterile lui 2, numere irationale ca pi, phi si e, precum si orice numar ascuns sub denumiri ca delta sau epsilon. (Nu ii plac, in schimb, k si lambda.)

Tot in acest context trebuie mentionat faptul ca FB vine de la “Florin Birleanu”, si nu de la “Facebook”. (Si, evident, FBh = 1111 1011 (2) = 251 <– numar prim.)

Alte fapte demne de mentionat sunt acelea ca autorul si-a dedicat cea mai mare parte din ani trairii propriei vieti si ca cel mai vechi obicei al sau este acela de a respira.

 

Ce spun altii despre Florin Birleanu

 

Barack Obama: “Yes, he can!”

 

 

Dracula: “Aveti incredere in el, si nu va veti lua teapa.” (English translation: “He sucks. (At playing Go.)”)

 

 

Bugs Bunny: “What’s up, dr. Birleanu?”

 

 

Tweety: “I thought I saw him on Facebook. I diiid! I did saw him.”

 

 

Daniel Craig: “His name is Birleanu. Florin Birleanu.”

 

 

Vin Diesel: “I don’t like his current haircut.”

 

 

Bruce Willis: “I agree with Vin Diesel.”

 

 

Antonio Banderas: “Nice haircut, amigo!”

 

 

George Clooney: “I thought I was sexy.”

 

 

The Annoying Orange: “He’s so annoying!”

 

 

MO: “… doi radical din beta caroten…”

 

 

Chuck Norris: “I like him. That’s why he’s still alive.”

 

 

Stephen Hawking: (<– Still waiting for him to respond to the email…)

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre Florin Birleanu, sunteti rugati sa consultati Google (in speranta ca astfel “Andre Birleanu” va fi devansat in topul cautarilor). De asemenea, il puteti urmari sau adauga ca prieten pe Facebook aici. Sau ii puteti scrie (fara formule de introducere sau de incheiere si fara “dumneavoastra”, “domnule” sau orice alte astfel de elemente menite sa ingreuneze comunicarea si sa amane pe termen nedefinit scrierea unui email) la florin[at]igotopia.ro.